Post by ulananhisur on Feb 17, 2022 17:51:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Планет Крафт: Майн Блок Крафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Планет Крафт: Майн Блок Крафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки розблокування ▞▞▞
▞▞▞ Планет Крафт: Майн Блок Крафт 2022 version ▞▞▞
Забагато реклами та блоків YouTube продовжує з’являтися на моїй землі!
Ігоа нє загружаєтса
🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙃🙂🙃🙂🙃🙂🤑🤑😀
Це дійсно відстає, потрібно було близько 5 хвилин, щоб вийти з гри.
гра класна тільки одне но бо вони по англійській балакають а я їх не понімаю
Она крутая
класна гра але навіть на пожньому (телефон на тому місці) телефоні гра час глючить а так гра чудесна
Гра Planet craft відмінна. Для мене це дуже сприятлива гра. Це дійсно складна і захоплююча гра. Дякую за створення цієї гри
Modern War Choppers: Shooter მძაფრსიუჟეტიანი atn
Планет Крафт: Майн Блок Крафт Приключения ihub
Круто але в ці грі є недостатньо чому у цій грі ніч так швидко настає?🤗😎😡😎😎😎😊
Яб поставила 5 , але коли закінчується реклама мене відправляє в меню
Мені подобається ця гра, але вона відстає, чи можете ви її виправити, будь ласка, сказано, підключіться спочатку після того, як підключіть гру, я помру, будь ласка, виправте це, якщо ви прочитаєте мій коментар, залишайтеся вдома, залишайтеся в безпеці та носіть маску, дякую 🤟🧡🤜🤛👏
Раніше я грав у цю гру, і вона була моєю улюбленою, але щось вийшло і мені підказало: «Ця програма недоступна на вашому пристрої». Чому? Тому що мій телефон Samsung? Чому ви відобразили Android, на якому граєте в цю програму?
Це хороша гра, але там немає ліжок, тому, коли настає ніч, ви не можете заснути, і вам потрібні ліжка, і я також бажаю яєць, коли ви займаєтесь творчістю, тому що іноді я хочу щось випробувати з твариною, і я не можу У мене його немає, тому мені потрібне яйце, але це все одно хороша гра, незалежно від того, у що я та мої друзі граємо в неї майже щодня
Мені подобається ця гра, у мене вона вже більше 2 років, але я хотів би, щоб у грі були в’янення та інші речі, але це хороша гра 🎮 👌
В наверно заптаєш чому 4) томущо я гуляла в віче ну і якб я собі дім огорот побудла ну і я коли копала шахту то до мене в скочло 3)мяляфки якісь нууу то вони мене убвали содня виправлявся з ним і у мене все з ентвернтаря начело знекаті !!!!👎😰мой каменей речі !! і далі уж у онлайні все чудово в онлайні де треба битсся аклично у онлайні де треба стройти вауу ну атак 4 афтору 🤗но обідно !!!!!!!!! 😭😭😭😭за вещи
Planet Craft: Block Mini World Aventura dfcm
Абсолютно чудова гра! Але у мене є кілька пропозицій, які я хотів би додати. 1 на конях, будь ласка, зробіть так, щоб двоє гравців могли їздити верхи. 2 чи є функція, де можна надіти мотузки на коней і вести їх? Якщо ні, можете додати. 3 Будь ласка, зробіть AI сільського жителя та океану. Якщо ви зробите всі ці запити, я буду абсолютно вражений. Дякуємо, що прочитали цей коментар.
Клас але 2 мінуси реклами на екрані та скіні за монети! Зробіть будь безкоштовні скіни і тоді буде 5 зірок а поки 4!
Викидує з гри
Я поставив йому 3 через той факт, що, коли я зайду в гру, він виведе мене з гри і каже, що я не маю підключення до Інтернету, але мій Інтернет ідеальний, тож ви можете виправити це🙏😡🥺
КРУТАЯ ІГРА СОВЕТУЮ♥️♥️♥️✅✅✅👏👏😍😍
Це було In solo survival. Я майже впевнений, що мій зв’язок не має до цього жодного відношення. Лаггі програма – це програма, яка відстає. Мені байдуже, поки ця гра не отримає оновлення
Ідеально дивовижна гра. Її одна з найкращих функцій серед усіх, які мені подобаються, — вона також працює в автономному режимі. Прекрасна гра.
чого нема в кривативу яйців мобів
Гра класна дякую розробникам але щоб що зомбі не могли зайти в зону дякую !
Я дуже люблю ці ігри, і я читав оцінки інших людей, і вони не були такими чудовими. Але я оцінюю вас на 4 зірки, тому що я дуже люблю цю гру, але вона ідеальна, але не ідеальна водночас. Коли ви створили цю гру, мені вона дуже сподобалася! Добре, гарного дня! Бувай. (Завантаження займає так багато часу)
Справді весело! Грайте в цю гру багато і ніколи не набридає! Ставлю лише 4 зірки, тому що хотілося б, щоб було більше матеріалів для створення, і щоб ви могли переключити креатив на виживання, а виживання — на креатив. Крім цього, люблю цю гру!
Це дійсно весело, але я хотів би, щоб вони розширили фрагменти або зробили це так, щоб ви могли перейти до інших фрагментів
Мені подобається ця гра, тому що ви можете завантажувати свої приватні світи у світ, і ви можете грати з людьми, ЩО НЕ БОТИ (до н.е. багато ігор роблять це) У всьому світі є блоки Lucky, які дають вам речі, і деякі з них породжують мобів ( зомбі). І це безкоштовно! Рекомендую скачати! Мій новий слоган: Я не бот
Ця програма дійсно гарна, але я б рекомендував робити в ній менше реклами, тому що це дратує, але за все це мені доведеться поставити їй чотири зірки, якщо ви заробляєте менше
жахлива все. Найжахливіша гра, яка мені більше подобається, це block craft 3d, якщо хтось читає, тому переходьте до block craft 3d!.
🖕🖕🖕👎👎🤪🤐🤢🤢
Гра крута але вилітає
У цій грі є Lake Maenkraf bat. У грі є інструмент, який не додає часу для гри, і це laggeans, вам потрібно купити свою землю, щоб грати в блоки
Привет разработчики пж ответте на етом отзыв.. Мне очень нравица ета гра можна робити все що захочеш. Граю з 10 років а щас мені 12
Добрийдинь гра класна но додайте в онлайн виживання приват за монети будь ласка
Planet Craft: Mine Block Craft Piedzīvojumu spēles wjy
Справді весело, але з затримкою, просто гра весела, якась нудна, але ви можете отримати їжу для домашніх тварин, кішок, вовків і так
Я люблю цю гру!!! Я взагалі не можу припинити грати! У мене є кілька пропозицій, хоча, будь ласка, додайте лисиць і тигрів. Не забувайте про дитинчат і наборів! і мені було б дуже приємно, якби ви могли заводити пуделів і також могли б фарбувати їхнє хутро.
це просто копія Minecraft, просто безкоштовна версія, якщо вона є, то додайте все це
Це найкраща гра у світі. У грі так важко вийти на вищі рівні, що дуже рідко зустрічається в цій грі. Я люблю це😍