Post by ulananhisur on Feb 17, 2022 17:54:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سنگهای مولد کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
واقعا خوبه من خیلی داش هندسه رو دوست دارم!!! صبح بازی میکنم شاید باید تلاش کنید؛ Geometry dash Meltdown، Geometry dash Subzero و Geometry dash world!! آن را در Roptop نگه دارید!!
Geometry Dash Lite Arcade lfgq
این بازی تقریباً برای این ساخته شده است که شما را مجبور کند نسخه 2 دلاری را بخرید. gliches ui هنگامی که من تقریباً یک سطح را شکست دادم یک اضافه شد و سپس به نظر من خیلی بد می شود اگر نسخه 2 دلاری را دریافت نکنید، حتی بازی های 100 را هم خسته نکنید. سال قبل خیلی بهتره
این بازی بخش بزرگی از کودکی من بود و من کاملاً آن را دوست داشتم. من از RobTop و عمدتاً جامعه هندسه داش برای چیزهای شگفت انگیزشان بسیار سپاسگزارم. (و آف، موسیقی فوق العاده خارق العاده) و بنابراین از چهار سال طولانی بازی خداحافظی هندسه داش خداحافظی می کنم.
این بازی بسیار خسته کننده است و اگر دوست دارید بازی فقط تقلب شود، به نظر نمی رسد که بازیکنان تقصیر شما را شکست دهند - خواهر کوچک من (shes 7)
بازی مستلزم این است که هرگز از اهداف خود دست نکشید. گرافیک شگفت انگیز و جالب است، ناگفته نماند که باید صفحه نمایش را لمس کنید و مشکل است بازی بسیار عالی و عالی است و لطفاً به روز رسانی های بیشتری را برای بازی انجام دهید بای بای و وقت خوبی داشته باشید بای!
Geometry Dash Lite Arkadne igre ixq
Geometry Dash یک بازی در سبک و فرم رترو و در سبک دویدن و ثبت رکورد است که به سادگی قابل بازی است ولی اخطار دهم که
Ipad pc author robtop games ab hack app geometry dash world download. ... Android game on, Geometry Dash Lite by RobTop Games AB, Sydney"s Pins.
Geometry Dash Lite Παιχνίδια arcade oad
What The Hen: 1on1 summoner game Strateške igre hwd
این بازی در ابتدا جذاب بود، اما اکنون می خواهم آن را حذف کنم. سطح اول و دوم برای بازیکنان جدید بسیار سخت است، و زمانی که هر دو سطح بسیار آسان تر شوند، دوباره آن را نصب خواهم کرد.
رک و راست بهتون بگم که سرش پاره می شید ولی گیم پلی و موسیقی های باحالی داره اگه اعصابشو داشتین نصب کنین.
بپر و پرواز کن! راه خطرناکه! مراقب باش! مهارت هات رو برای این راه پرچالش ارتقا بده! تو می تونی.
من عاشق این بازی هستم و به آن 5 ستاره می دهم زیرا سرگرم کننده و چالش برانگیز است. همچنین ناامید کننده است اما این دلیل دیگری است که آن را دوست دارم. این نوع بازی است که باعث می شود وقتی امتیاز بالایی را بدست بیاورم زودتر باشم
زمانی که به سطحی برسید که در شکست دادن آن مشکل زیادی دارید، به نوعی خسته کننده می شود، توصیه می کنم اگر این اتفاق برای شما افتاد نسخه کامل آن را بخرید و سطوح آنلاین جدید و سرگرم کننده را بازی کنید.
موسیقی جالب است، اما شکست دادن سطح 1 در اولین تلاش بسیار دشوار است.
RobTop Games اگر می خواهد در اینترنت بماند باید بازی های بهتری بسازد. هر بار که به طور کامل روی ضربان ضربه می زنم، همیشه من را به هم می زند و خشمگین کننده است. یکی از تمرینها کار را حتی سختتر میکند، زیرا تعداد زیادی پست بازرسی غیر ضروری در این بازی ظاهر میشوند. این فقط خط تیره هندسی است. بازی های جدیدی بسازید که خط تیره هندسی نیستند. حتی یک حالت بچه ها برای بازی ها وجود ندارد، نه حتی یک آموزش! و چه با همه تبلیغات. و من فقط 10 سال دارم، پس Robtop، یک بازی خوب برای سلیقه من بساز.
من این بازی رو خریدم پس چرا هنوز تبلیغات میبینم؟؟؟ تبلیغات خود را از بازی خود حذف کنید، ما برای آن پول پرداختیم، زمانی که در وسط بازی هستید بسیار سمی است (که در این بازی تمرکز زیادی می طلبد) و یکدفعه یک تبلیغ ظاهر می شود!!! این یکی از بهترین بازی های تاریخ است. هیچ تبلیغی وجود نداشت و من آن را به خاطر آن دوست داشتم. بدون چیزهای بیهوده ای مانند "این ویدیوی 12 ثانیه ای را برای یک فرصت دیگر تماشا کنید"، خود بازی دکمه امتحان مجدد ندارد (در صورت تمایل می توانید آن را فعال کنید) و شما را دوباره به بازی باز می گرداند.
اگر من به این بازی برای تمام دفعاتی که میخواستم تلفنم را در اتاق پرتاب کنم امتیاز میدادم، خوب، نظر من 1 ستاره خواهد بود. اما این عادلانه نخواهد بود زیرا این بازی اعتیادآور است و واقعاً راهی سرگرم کننده برای گذراندن زمان است. بازی در کنار دوستان را به شدت توصیه می کنیم!
بهترین ارکیدی بود که بازی کردم
دانلود بازی Tomb of the Mask برای اندروید | مایکت
lmao پول خود را برای نسخه کامل هدر ندهید، زیرا بعد از X-step همه پرشهای پیکسلی عالی، رنگهای بیحسکننده و مجموعه منصفانه bs شماست. این بازی بسیار سرگرم کننده است، اما همانطور که گفتم، شما باید یک مازوخیست باشید تا از X-step و *شاید* clutterfunk بازی کنید. پرشها اغلب ثبت نمیشوند، یک سیستم بافری وجود دارد که بدتر از Super Smash Bros. Ultimate است، و همه کنترلها آنقدر سخت هستند که فکر میکنم همه چیز به شانس بستگی دارد.
وقتی به سطح 2 رسیدم، وقتی در منطقه سفینه فضایی بودم مدام مرا به سمت پایین می کشید و این واقعاً آزاردهنده بود و نمی توانستم سطح را شکست دهم.
Geometry Dash Lite در اول مارکت | فروشگاه تخصصی اپلیکیشن های اندرویدی
Geometry Dash Lite आर्केड गेम afln
Sonic Boom 0.1.1 - بازی سونیک دش 2 برای اندروید + دیتا + مود
نصب نمیشه
هوم بسیار جالب است فقط برای همیشه طول می کشد تا به روزرسانی ها را دریافت کنید و باید برای نسخه کامل هزینه کنید اما غیر از این است که من واقعاً این بازی را دوست دارم
خیلی احمقانه، هر وقت روی صفحه ضربه می زنم نمی پرم، اما وقتی روی صفحه ضربه نمی زنم می پرم... و اینطوری تبلت من شکست. و بنابراین من بازی های RobTop را می دوختم ... اما من فقط 13 سال دارم.😠
میتونم بگم چند بار 3 بار روی صفحه ضربه زدم و اصلا نمیپره. وگرنه بازی خوبیه
خیلی باحاله چند عقب افتادگی در طول راه، اما آنقدرها هم عقب نیست. تنها مشکلی که من با این برنامه دارم این است که وقتی روی مکث کلیک می کنم همیشه تاخیر دارد. وگرنه بازی عالیه من قطعا آن را به کسی 15- توصیه می کنم.
این بازی خیلی احمقانه است! این یک بازی خشم است که فقط به این دلیل ساخته شده است که افرادی که سطوح سختتر را تکمیل میکنند بتوانند لاف بزنند، و نسخه کامل را بخرند، و باعث کسب درآمد بیشتر شرکت شوند. به غیر از این، میخواهد شما عصبانی شوید، حتی اگر بازی خود واقعاً خسته کننده و ناسالم است. اگر آن را نصب کرده اید، توصیه می کنم همین حالا آن را حذف نصب کنید. باز هم، فقط یک راجگان خسته کننده، ناسالم. متاسفم برای فحش دادن من، اما عصبانی بودن ناسالم است و این تمام چیزی است که این بازی از شما می خواهد. من در حال حاضر عصبانی هستم، و من به آن دچار شدم. برنامه را دریافت نکنید!
امتیاز ذخیره کافی نیست. پسرم گفت پیشرفت آنقدر طول می کشد که نمی تواند بازی را در یک بازه زمانی معقول متوقف کند. اگر او مجبور شود قبل از پایان سطح بازی را متوقف کند، تمام پیشرفت ها و میلیون ها دلار بازی را از دست می دهد، از نظر احساسی بسیار ناراحت کننده است. راه حل ما این است که آن را بازی نکنید. ما حذف نصب کردیم.
من آیکون ها و داستان کلی gd را دوست داشتم، اما آنها باید پایانی برای داستان داشته باشند و سطوح آفلاین بیشتری برای بازی ایجاد کنند. من از سال 2017 این بازی را بازی می کنم و منتظر 2.2 هستم. 🖕
APKPure App Icon. Utilisez l'application APKPure ... Geometry Dash Lite. 9.1. Water Sort - Color Puzzle Game. 8.0. Stumble Guys.
من عاشق این بازی هستم اما اضافه های زیادی دارد. هر بار که من بهم می ریزم یک چیزی اضافه می شود که آزار دهنده است. ولی در کل خوبه
تو شروع کردی
احمق اجازه نمی دهد در سطوح دیگر افراد بروم و باعث می شود ماوس پد را فشار دهم. همچنین نسخه کامل را ندارد و اگر چیزهایی را در داخل هندسه داش لایت با نام مستعار این بازی خریداری کرده باشید، نسخه کامل هزینه اضافی از شما دریافت می کند. همچنین زمانی که یوتیوب یا گوگل یا گوگل پلی را بالا می آوردم یا تبلیغی ظاهر می شد، صفحه نمایش من چشمک می زد.
بازی Geometry Dash Lite - دانلود | کافه بازار
عالی و با حال
پاسخ بسیار آهسته به لمس، اگرچه من یک دستگاه پرچمدار و صفحه نمایش 120 هرتزی دارم که هنوز پاسخ بسیار دیرهنگام دارد.
داذمتذدپدذمذذمکتذمغفسلزتنغفطژزرک کدذلژردننز
Geometry Dash Full : افزایش تمرکز; افزایش سرعت و دقت
واقعا سرگرم کننده است اما خشمگین است و وقتی می میرید بیشتر اوقات یک تبلیغ احمقانه وجود دارد
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است، من عاشق چالش و موسیقی هستم. سطوح زیادی وجود دارد و در حین بازی، توسط افزودنیها اسپم نمیشوید.
من به معنای واقعی کلمه آن را دوست دارم که بسیار سرگرم کننده است و هر بار که حوصله ام سر می رود این بازی را انجام می دهم. من ده سالمه هر سطح رو تو حالت تمرین تموم کردم چون واقعی ها سخته ..... موسیقی مریض 🎶😄😄
فروشگاه اينترنتی ایران گت –نرم افزار بازی مستند
[Geometry Dash Lite] اینو هیچکس نمیتونه بره! . 11 views · 12 days ago. 1. Dislike. Share. Save. Report. Radow. Subscribe ...
این بازی فوق العاده است و دارای سطوح بسیار منحصر به فردی است که شگفت انگیز هستند و دارای آهنگ های موسیقی هستند که به شما کمک می کنند تا با پرش ها به موقع برسید. اگرچه چند مشکل وجود دارد. 1: تبلیغات زیادی وجود دارد و باید مقدار آن کاهش یابد. 2: این بازی بسیار عقب است و فکر می کنم به دلیل همه تبلیغات است. 3: برای رفع اشکالات لازم است مانند زمانی که بدون تماس شما با صفحه نمایش می پرد یا وقتی با آن تماس برقرار می کنید نمی پرد. لطفا این را اصلاح کنید و تبلیغات را کاهش دهید. متشکرم.
با توجه به اینکه نسخه رایگان بازی است، محتوای زیادی دارد. موسیقی عالی است و سطوح دشوار اما سرگرم کننده است. تبلیغات گاهی اوقات برای من بسیار آزاردهنده می شوند، به خصوص در حالت تمرین زمانی که بارها و بارها می میرم و سپس آگهی دریافت می کنم، همه اینها در عرض چند ثانیه. اما در کل تبلیغات به اندازه کافی قابل تحمل هستند. ارزش دانلود داره
خیلی سرگرم کننده است موزیک عالی داره این می تواند 5 ستاره باشد، اما تبلیغات بسیار زیاد است و مانند یک تکه از صفحه نمایش را پوشش می دهد، بنابراین بازی را واقعا سخت می کند.
دانلود Geometry Dash Lite - بیست اپس