Post by ulananhisur on Feb 17, 2022 18:06:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničene tokene ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
U redu je igra. Ali postoji greška, svaki put kada pokušam oprati kosu plesača, kada je sušim, postoji mjesto za ponudu koje se ne suši. I... toliko je stvari zaključano, pa sam pokušao to platiti jer je bio popust, pritisnuo sam gumb nije ništa! 😒😑😔😪🥺😢😭😥🙍♂️🙍♀️ I..... Prvo je plesni pokret bio 🔓 otključan, pa sam ga iskoristila. Ali kad sam ga ponovno pokušao koristiti, bio je zaključan! Kao, to nema smisla! 😡😤😠😡🙍♀️🙍♂️🙍♂️🙍♀️🗣😥😭 Nije najbolji
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Dažādas spēles alu
Ovo je super igra
Ovo je mala dječja igra, dosadna je i možete odabrati tko želite biti i kada to radite, ali morate gledati dodatak i osoba tamo pleše
Sviđa mi se ova igra. jedini razlog koji mrzim je zato što sam dok sam igrao dobio 6790 glasova, bio sam balerina, a druga ekipa hip hop je dobila 4079 i ONI SU POBJEDILI! ŠTO! TREBALA SAM POBJEDITI KAKO!!!! A ono što mi se sviđa u igri je da plešemo i mijenjamo druge stvari.
Ova igra je stvarno dobra, ali ne sviđa mi se što moramo kupovati stvari kao što je Sviđa mi se ideja da gledam reklamu da otključam stvari, ali plaćam izvini, ne sviđa mi se što moraš platiti za neke stvari, ali ja je ipak igram
Ova igrica je super ali u frizerskom salonu nakon nanošenja šampona se zaglavi, voda ne pere kosu i ne možete dalje 🤯🤯🤯🤯👸🥴😤, riješite je jer volim ovu igricu
Stalni oglasi - više oglasa nego igre
VOLIM COCO IGRE
Zabava uz natjecanje i plesne pokrete. Možete odabrati što želite, a gledanje videozapisa za otključavanje stavki je jednostavno za korisnika. Postoje razne mogućnosti za izgled vašeg plesača.
Igra je super, ali treba dugo da se učita. Pokušao sam ponovo pokrenuti telefon i dalje ne radi dobro, ali osim toga nema problema
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali nije moja vavorate igra😑😑 ali je zabavna i izvanmrežna!😇😇 Maby ovo je sada moja vavorate igra 😮😮 Drago mi je što imam ovu igru😆 )
U redu je, mislim da bi to trebala biti opcija za dječake kako se ne bi samo djevojke mogle igrati i učiniti sve besplatno. Postaje dosadno kada imate dio stvari i izbor stvari koje ne možete raditi. Učinite svoje igre besplatnim i imajte više igara za dječake.
Stvarno volim ovu vrstu igre..i nadam se da bih mogao otključati sve zaključane stvari tako da bi bilo jako, jako puno ugodnije i ljepše igrati se.....nadam se💙
Da..to je dobra aplikacija..ali gotovo sve dobre haljine,cipele itd. su zaključane..!!! inace nije lose...
Ima previše bugova!! Radio je otprilike tjedan dana, ali tada nisam mogao proći dalje od ekrana za učitavanje!! NE PREUZMAJTE
Super igra.
Igra je lijepa ali... Zašto moramo plaćati sve što izgleda lijepo?? Zar ne možete jednostavno učiniti svu odjeću besplatnom? ;-;
Suupp.preporucujem svima da je instaliraju.
Ne sviđa mi se ova igra jer u ovoj igrici ne pobjeđuju samo balet u svim utakmicama 😡😡🤬🤬
Ne sviđa mi se baš odjevna kombinacija pa biste možda mogli dodati još neke odjeće. Ni meni se ne sviđaju šminke pa možda promijenim make up ili dodam još jedan make up dajem 3 starta jer su plesni pokreti savršeni, ali možda dodam još. A kosa je stvarno neuredna pls. Dodajte još malo. Ali sviđa mi se igra 😁👌
Toliko sam volio ovu igru, ali postoji problem sa zaključanim stvarima, godinu dana sam pokušavao igrati i otvoriti zaključane stvari, ali su zaključane zauvijek, želim pobijediti i otvoriti zaključane stvari, ali preteško je 🥵
Cooking Yummy-Restaurant Game Žaid. automat. bmqi
Da ništa bolje od ove igre, ali ja uvijek izgubim i kad se razbolim sve je zaključano 🔒 uh pola volim ovu igru pola mrzim ovu igru jer je sve zaključano Uh otključaj ovo ili ću to zabraniti ili zabraniti da postoji inače super je i lijepo i najbolje Ohhhlalaal
Odlicna igrica samo bi bilo bolje da je sve odkljucano😭😉
Stalno kad uđem u igricu izbaci me van pa 2 dana prođu isto!!!👎👎👎👎👎👎
Ovo mi se jako sviđa jer su to vjerojatno najnatjecateljskiji plesovi na svijetu i zabavno je stvarati karakter i samo raditi natjecanja. Predlažem ljudima da je igraju.
Ova igra ima dosta reklama, ali je dobra igra jer sam ljubitelj hip hopa i bavim se baletom
To je dobra igra, ali bolnička opcija nije dostupna pa otključajte opciju liječnika.
Nevjerojatna igra, sjajna grafika, ali čini mi se da ne mogu pristupiti više plesnih koraka, vremenu i još puno toga. Glazba je dosadna, volio bih 2 odabrati svoju glazbu sa svoje liste za reprodukciju. zar ne vidim na kojoj sam razini??
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Jednoduché hry tiku
Ova je aplikacija zarazila moj telefon virusom, a onda sam morao nabaviti novi telefon bio je toliko loš da sam morao isključiti telefon do kraja samo da bih pritisnuo tipku za početnu stranicu, ova aplikacija je tako usrana i nije čak ni zabavna čim ako instalirate ovu aplikaciju, vaš telefon će se ponašati kako bi se ponašao, a ona je također dala virus na moj drugi telefon
Jako sam zadovoljan ovom igrom jer kad god je otvorim ona stane i ne možemo je igrati. Nekoliko puta sam je pokušao ponovno pokrenuti i čak sam je jednom deinstalirao i ponovno sam je preuzeo, ali ovaj problem se još uvijek događa. Molimo pokušajte ga ispraviti.
Bilo je savršeno, ali morate gledati oglase da biste dobili nešto pa se nadam da ćete to moći popraviti kao što sam rekao da je savršeno
Mislim, piše što je i stvarno je dobra najbolja igra koju sam vidio danas i prilično sam izbirljiv, nije mamac za klikove i dobra je super! Ali ima mnogo dodataka i nije ažuriran godinama. Igrao sam ovo davno i isto je mislim igrao sam ga prije mnogo godina Idk iako ga je potrebno ažurirati jako loše, tako da je puno ljudi nekada igralo ali i u jednom trenutku postane dosadno i u jednom trenutku dobiješ obred jer si učinio sve, oni to ipak neće vidjeti.
Dobra igra. Ali u bitci moram snažno plesati koju moj protivnik. I treba previše vremena za ples mog protivnika. Dodajte tamo sustav preskakanja. Onda ne moram na što svoju priliku plesati i gubiti vrijeme. Ako tu dodate sustav preskakanja, mogu preskočiti svoj prigodni ples. I tada moje vrijeme neće biti izgubljeno.
dobra igra ali treba se poboljšati
Kao da volim igru i ima jedva i dva, ali kao da ako ti se nešto sviđa, možeš gledati reklamu, a ne plaćati za to
Stvarno lijepa igra...ali postoji problem koji sam instalirao i prije i zbog problema sa pohranom sam je deinstalirao ali sada kada sam je instalirao. Prikazuje učitavanje..... Čekao sam 5-10 minuta, ali ništa se nije dogodilo, stvarno sam tužan zbog ove stvari. Želim igrati ovu igru, ali ne mogu iz ovog razloga. Plzzz pomoć😣
Nije trebalo dugo da se ovo obriše, nemojte me krivo shvatiti, dobra je igra, ali ako ste je instalirali da biste naučili ples, onda su odradili sjajan posao podučavanja (na loš način). Da, TOLIKO KUPA U APLIKACIJI da me izluđuje koliko ste puta trebali kupiti stvari da biste postali bolji u pobjedi. Čak morate platiti pravi novac 💰 da biste POSJETILI LIJEČNIKE koji su u ovoj igri beskorisni pa ako ne možete reći da mrzim ovu igru, dajem joj 1 zvjezdicu. 👎
Gara: balletto contro hip hop Casual xmvu
Ne sviđa mi se način na koji su ove igre formatirane, pola stvari je zaključano i morate platiti pravim novcem! I ako postoji nešto što želite, morate pogledati reklamu za to što je stvarno glupo, mislim da morate napraviti ažuriranje o tome gdje u bilo kojoj od vaših igrica ništa nije zaključano osim da su igre zabavne
Ovo je jedna od najboljih igara ikad 😍 Sviđa mi se, nemam nikakvih problema s tim, jednostavno je savršena i samo je nešto s čim se zabaviti i kad god mi je dosadno osjećam se bolje i volim kako se takmičiš s drugima i to baš super pa predlažem da je ovo stvarno sjajna igra i trebali biste je igrati😊😊😊😃😄😆
SUPER kvar Pogledao sam je li kvar u tuđem telefonu i svi su imali isti rezultat